Xbox nodigt tester uit voor grote update Xbox One

img
jun
02

Als preview member heb je het vast al gezien. De uitnodiging om mee te doen aan de preview van de grote Xbox One update.

We kennen het nog van de vorige keer. De grote Windows 10 update die het dashboard volledig vernieuwde. Nu komt er weer een nieuwe grote update aan. De Windows 10 Anniversary Update voor de Xbox One moet weer een aantal extra features gaan krijgen. Zo moet het mogelijk gaan worden om UWP (Universal Windows Platform) apps uit de Windows Store op je One te zetten. Maar ook Cortana en het afspelen van eigen muziek onder het gamen zijn onderdelen die er in moeten gaan zitten. Cortana is al ooit eerder opgemerkt tijdens de vorige grote (NXOE) update maar het werkte toen nog niet optimaal. Uiteindelijk moet zij in staat zijn om complexe opdrachten te begrijpen in onze eigen taal. Dat maakt dat je onder het gamen clips kan opnemen met een door jou bepaalde lengte, zien wie er van je vrienden online zijn en hen kan uitnodigen in je party.

xboxan_10154456873268029_2964699229732834693_o1-696x392

De update is nog niet live maar er rollen wel al rijen aan uitnodigingen via Xbox Live bij gebruikers binnen. Xbox Preview Program Manager Emily Hanson heeft al een tweet de wereld in gegooid waarin zij aangeeft dat de uitnodigingen in eerste instantie naar gebruikers gaan die bij de vorige preview veel feedback hebben gegeven.

De update zal de fundering gaan leggen voor grotere uitbreidingen waarover wij ongetwijfeld op de E3 zullen gaan horen. Hou als je mee gaat doen wederom rekening met vele, soms dagelijkse, updates, bugs, programma’s die tijdelijk niet meer werken enz. enz. Laat ons weten wat jij denkt over de nieuwe update. En als je ook een preview member wilt worden laat je GamerTag achter zodat we je kunnen inviten.

You must be logged in to post a comment.