Xbox Games with Gold November 2017

okt
29
Het is alweer bijna tijd voor Sinterklaas en dat wilt maar één ding zeggen, nieuwe geweldige games met Games with Gold!

Xbox One – Track Mania Turbo:

We beginnen het overzicht met Trackmania Turbo, een racegame met een twist. In de game rijd je met stoere wagens over fantasievolle circuits, waarbij je hoge snelheden allemaal obstakels moet overwinnen. Het ene moment rijd je over een lang recht stuk, terwijl je de keer daarop in een looping zit. Het is een game die zeer actievol is en daarmee geschikt voor een zeer brede doelgroep. In totaal zijn er 200 circuits waar je los kunt gaan en heb je de mogelijkheid om je eigen circuits te maken. Denk jij dat jij het in je hebt om samen met je buddy één auto te besturen speel dan de speciale coop modus.

Beschikbaar van 1 tot en met 30 november

Xbox One – Tales form the Borderlands

Telltale Games ken je waarschijnlijk van verhalende games als The Walking Dead en Game of Thrones. Binnen hun portfolio hebben ze een paar jaar geleden ook Tales from the Borderlands uitgebracht, een verhalende titel binnen het Borderlands-universum. Het is een game waar de humor de boventoon heeft en een uniek avontuur oplevert. Er zijn vijf episodes voor uitgebracht en alle vijf zijn nu onderdeel van de Games with Gold-deal.

Beschikbaar van 16 november tot en met 15 december

Xbox 360 – Nights into Dreams

Dan de Xbox 360-games. Daarbij beginnen we met de game Nights into Dreams. Als je iets langer meeloopt in de wereld van games, dan kan je de titel misschien van oude consoles. Op de Xbox 360 heeft de platformer destijds een tweede leven gekregen. In de game moet je verschillende levels afgaan en daar Orbs verzamelen om het land tegen het kwaad te behoeden. Een klassieke ervaring, die je nu in een nieuw jasje kunt ervaren.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 november. Ook speelbaar op de Xbox One

Xbox 360 – Deadfall Adventures

De laatste game van deze maand is Deadfall Adventures. De naam doet het al een beetje vermoeden, dit is een echte adventure game, maar dan wel eentje waar ook flink geschoten mag worden. De game neemt je mee naar 1938 waar je als de avonturier James Lee Quatermain afreist naar Egypte, om daar de agente Jennifer Goodwin in een Egyptische tempel te ondersteunen.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 november. Ook speelbaar op de Xbox One

En dat is het voor deze maand met Games with Gold, maar vergeet niet dat de nieuwe Xbox One Scorpio ook uitkomt deze maand. Dus als je dit jaar lief bent geweest, vind je er mischien eentje in je schoen.

You must be logged in to post a comment.