Titanfall 2

okt
26

Het vervolg van de geweldige hit game Titanfall komt over een paar dagen uit op 28 Oktober, en daarom is er de mooie cinematic launch trailer online gezet. 

Titanfall 2 is het vervolg van de eerste release, in titanfall 2 is er eindelijk een echte Single Player campaign. Maar de game is vooral gefocust op het multiplayer aspect (wat een verrassing).
Hieronder hebben we meer informatie over de game Zoals multiplayer modi en de nieuwe Titans.

 

Multiplayer-modi

Amped Hardpoint: Vergelijkbaar met de conquest-modus uit de Battlefield-games. Samen met je team dien je punten genaamd hardpoints te veroveren en deze zo lang mogelijk in jouw bezit te houden om punten te verdienen. Amped hardpoints zorgen voor de dubbele hoeveelheid punten.

Pilots vs. Pilots: Deze modus is precies wat de naam doet vermoeden: een modus zonder Titans waarin de pilots puur op hun eigen skills dienen te bouwen.

Last Titan Standing: Het tegenovergestelde van Pilots vs. Pilots. Iedere speler begint in een titan en het team dat als laatste een titan op het veld heeft staan, heeft gewonnen.

Bounty Hunt: Deze modus was al speelbaar tijdens de beta. Door vijanden neer te schieten, krijg je punten die je vervolgens kan innen bij verschillende ‘banken’ in de map. Door dit te doen, verdient jouw team geld en het team met het meeste geld wint. Word je voor het inleveren neergeschoten? Dan raak je de helft van je geld kwijt. Tijdens de matches zullen ook verschillende objectives gestart worden.

Capture the Flag: De klassieke modus die weinig uitleg nodig heeft. Breng de vlag van de tegenstander terug naar jouw eigen kamp, terwijl je die van jouw team probeert te verdedigen.

Skirmish: De gebruikelijke team deathmatch. Het eerste team dat een bepaalde hoeveelheid kills heeft behaald, wint.

Attrition: Op het eerste oog lijkt Attrition op een standaard team deathmatch, maar het heeft een extraatje. Naast de door mensen gespeelde pilots zullen er ook computergestuurde minions rondrennen over het veld die punten opleveren wanneer je ze neerschiet. Pilots zullen echter wel meer punten opleveren. Nadat deze modus razend populair was in de eerste Titanfall heeft Respawn besloten deze ook in deel 2 toe te voegen.

Coliseum: Een exclusieve 1 on 1-modus die alleen speelbaar is via speciale tickets. Wanneer je deze ‘best out of 3’ wint, krijg je speciale unlockables genaamd ‘Advocate Gifts’. De betreffende Coliseum tickets krijg door het spelen van de multiplayer, maar in Amerika ook via speciale codes die je krijgt bij Mountain Dew en Buffalo Wings. Of je deze speciale codes in de Benelux kan krijgen, is op dit moment nog niet bekend.

 

Titans

Verder zijn er ook nieuwe titans aanwezig, in Titanfall kon je maar uit 3 Titans kiezen en nou zijn er een paar bijgekomen met allemaal hun eigen specialiteit. Deze titans unlock je door genoeg punten te scoren in de game.

 

Ronin:

De meest indrukwekkende van de nieuwe mechs, want deze heeft – naast een shotgun – de mogelijkheid tot het gebruiken van een zwaard.

Northstar:

Bij de Northstar ligt de focus op behendigheid en snipen. Deze Titan is onder andere bewapend met een plasma railgun sniper en is de enige titan die kan zweven door de lucht.

Ion:

Ion heeft een power die voor de spelers van de eerste Titanfall bekend voor zal komen: het Vortex Shield. Hiermee kan hij projectielen terugvuren richting vijanden.

Scorch:

Zoals de naam doet vermoeden, doet Scorch vuurschade bij zijn vijanden en is deze gewapend met een thermite launcher.

Tone:

Deze titan is bewapend met geleide raketten en de particle wall uit de eerste Titanfall die een schild creëert waar jij zelf doorheen kan schieten.

Legion:

Legion heeft een gigantische minigun waar hij grote schade mee kan aanrichten en zichtzelf tegelijkertijd verdedigen middels een gun shield. Ook kan deze titan wisselen tussen lange en korte afstand aanvallen.

 Beschikbaar

Titanfall 2 is 28 oktober beschikbaar op:

  • PC (Origin)
  • Playstation 4
  • Xbox One

Wat vind jij van deze game? Ga jij hem halen, ik weet wel dat de game er geweldig uitziet in 4K 60FPS.

You must be logged in to post a comment.