TDI WINS! vs GTLC 2-0

img
okt
27
THE DUTCH INCOGNITOS PAKKEN EERSTE OVERWINNING IN DE GHOST WAR LEAGUE

De Ghost War League is alweer bijna twee weken onderweg en dusver hebben de Incognitos al een aantal wedstrijden gespeeld voor de 4vs4 Tactical ladder. De league begon voor TDI een beetje stroef, maar wel veelbelovend. Ondanks het harde werk en samenwerking tussen de team leden werden de eerste 2 wedstrijden kantje boord met 1-2 verloren.

De potentie was er echter wel en dat merkte de TDI leden ook. De 3e wedstrijd zou tegen GHOST CARTEL zijn, een Nederlands team. De drang om de eerste overwinning binnen te halen werd hierdoor extra groot, want naast hoog eindigen moet TDI natuurlijk wel het beste Nederlandse team zijn!

In de eerste ronde was het vooral af tasten, de tegenstander liet zich weinig zien en wist door gebruik te maken van de tactical regels er een gelijkspel uit te slepen (0-0). In de tweede ronde ging gelukkig de knop om bij TDI en werd er binnen no-time een zege behaald (1-0). Voor de tactical ladder regels geld beste van 3 ronden, dat betekend dat de 3e ronde moest gespeeld worden. Spanningen liepen hoog op omdat je deze dan niet wilt verliezen, want anders moet je de verlenging in. De Incognitos hielden echter hun “koppies” erbij en wisten op notabene op Quarry, alias de “Banana” Map, het vijandelijk team als eerste uit te schakelen. De eerste overwinning was met 2-0 een feit.

Hieronder kan je het wedstrijd verslag met statistieken bekijken.

TDI vs GTCL – Win >

THE ROAD AHEAD

Nu de eerste stappen in de goede richting zijn gezet blikken de team leden alweer vooruit naar de volgende duels. Steeds meer teams melden zich aan en de gesprekken tussen de team captains voor het organiseren van een wedstrijd stapelen zich op. Voor een overzicht van alle gespeelde en aankomende wedstrijd kan je terecht bij de Clan Area > Matches.

MATCHES >

 

GHOST WAR LEAGUE WEBSITE: LADDERS, RANKINGS, TEAMS, INFO
gwl

You must be logged in to post a comment.