TDI: Back to Battlefield Roots

img
dec
03
HELP A BROTHER OUT! ER ZIJN NIEUWE TDI CLANS VOOR BATTLEFIELD 5!
bfv-media-gallery-screenshots-008-16x9-jpg-adapt-crop16x9-818p

Waar Battlefield is, daar zijn ook The Dutch Incognitos

In het nieuwe deel van Battlefield dat onlangs op de planken is verschenen brengen de makers van het spel ons terug naar de roots van de franchise, namelijk de Tweede wereldoorlog. Voor The Dutch Incognitos liggen de roots weer bij Battlefield.

Zo komt er een perfecte cirkel rond, want de Incognitos hebben weer hun knalijzers en rugzakjes met “niet bepaald bescheiden” vuurwerk opgepakt. Dit keer is het ook nog eens persoonlijk voor TDI, gezien het feit dat er onder andere op eigen bodem wordt gevochten.

Laat het nieuwe TDI en Battlefield seizoen maar komen!

bfv-media-gallery-screenshots-002-16x9-jpg-adapt-crop16x9-818p

Nieuwe TDI Clans voor Battlefield 5

The Dutch Incognitos starten dit nieuwe feestje op de Xbox One. Er is nu een clan pagina gemaakt voor deze groep TDI-ers waar ze kunnen lid worden van het team. Momenteel is dit de enige geregistreerde TDI clan voor Battlefield 5. Wij verwachten binnenkort ook voor Playstation 4 en Pc nieuwe TDI clans aan te maken, kom dus vooral gerust later nog eens een keer terug!

Om het [TDI] clan tag te krijgen voor je spelers naam, dien je in de The Dutch Incognitos platoon te zitten. Dit kan je doen via het game menu of door de Companion App te downloaden in de mobile app store.

JE KUNT DE NIEUWE BATTLEFIELD 5 CLANS TERUG VINDEN IN HET MENU BIJ DE CLAN AREA > CLANS

 

 

You must be logged in to post a comment.