Steep Béta

okt
28

Steep krijgt na de Closed Alpha ook een Bèta, er komen 2 momenten aan om de bèta te spelen. Tussen 10 en 14 november en tussen 18 en 21 november, kunnen spelers op de Playstation 4/Xbox One en de PC aan de slag met deze game. Maar als je niet kan wachten op de eerste open-bèta, dan kan je je hier alvast opgeven. Doe dit wel voor 9 november zodat je nog mee kan doen met de closed-bèta. 

Tijdens de bèta heb je toegang tot drie van de zeven regio’s die je kan spelen. Het spel bevat verder ook negen Mountain Stories, uitdagingen die dieper ingaan op unieke momenten in de wereld van Steep. Met de uitdagingen kan je nieuwe uitrusting vrijspelen zoals andere kleuren.

 

Wat is Steep voor een game?

Steep is een game waar je alles kan doen wat je in het echt beter maar niet kan doen, als je met de eerste gipsvlucht thuis wilt komen. In Steep kan je skiën, snowboarden, paragliden of zelfs wingsuiten. Verder is het de bedoeling van de game dat JIJ je vrienden uitdaagt om de meest bizarre stunts uit te voeren, om zo te laten zien wie de beste is in de wereld van Steep.

 

GoPro

Verder is het mogelijk om in-game gebruik te maken van de nieuwe GoPro Hero 5 en de GoPro Karma, een drone die jou volgt terwijl jij je bezig kan houden met waar je goed in bent.

Steep komt 2 december uit, op Playstation 4/Xbox One en PC.

You must be logged in to post a comment.