Stats Database Patch 2.0

img
jan
24

DE TERUGKEER VAN DE MEMBER MEDALS EN MEER!

Onze stats pagina is sinds de komst van onze huidige website online te vinden bij de Clan Area. Op deze pagina kunnen leden en bezoekers onze statistieken bekijken die wij hebben behaald uit het spelen van wedstrijden tegen andere clans. Er is een overzicht per clan, lid en een totaal van de hele community terug te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal gespeelde wedstrijden, kill-death ratio’s en overwinningen. Voor onze leden is er ook een klassement waarin ze punten kunnen verdienen met deze stats; de Member Rankings. Verder kan er ook een gedetailleerd verslag per gespeelde wedstrijd bekeken worden.

Wij hebben met deze patch de lay-out een klein beetje aangepast, maar vooral nieuwe items toegevoegd ter ere van het 7,5 jarig bestaan van The Dutch Incognitos. Er zijn voor members nieuwe manieren om punten te verdienen en de lay out is gebruiksvriendelijker gemaakt voor mobiele apparaten.

Hieronder vind je een overzicht van de patch.

MEMBER MEDALS ZIJN TERUG!

Ga voor Gold, Silver of Bronze in verschillende categorieën met elk zijn eigen medal

Voor iedereen die al wat langer lid is van deze community zal er wellicht een nostalgisch gevoel naar boven komen als ze horen dat we in deze patch de terugkeer van de member medals aankondigen. Door deze zogeheten medals te bemachtigen kunnen onze leden extra punten verdienen om verder te klimmen in de rankings. Als een ander lid een betere score behaald dan pakt hij of zij de medal af van de huidige eigenaar.

Buiten de medals om kunnen members punten verzamelen door zoveel mogelijk wedstrijden te spelen met hun TDI clan. Met alleen al meedoen verdienen ze bijvoorbeeld al punten. De punten die ze hiermee verdienen kunnen ze niet meer kwijtraken

MEER IN DEZE PATCH

NIEUWE LAY-OUT
Bekijk de totale scores van de community en draag je steentje bij!
HANDIGE HELP TAB
Bekijk de nieuwe help tab met tips en trucs om te kunnen stijgen in de rankings
WEDSTRIJDEN BEKIJKEN
Bekijk de recente wedstrijden per TDI clan of browse door alle

GA NU NAAR DE STATS DATABASE >>>


You must be logged in to post a comment.