Open Beta voor Ghost Recon Wildlands

img
Feb
17

IEDEREEN KAN VANAF 23 FEBRUARI 2017 EEN VOORPROEFJE KRIJGEN OP WILDLANDS
De gesloten beta van Ghost Recon Wildlands is door velen goed ontvangen en er is al een zekere hype ontstaan rondom de game. Vanaf 7 maart 2017 ligt de game in de schappen, maar voor iedereen die geen toegang had tot de gesloten beta kan vanaf 23 februari 2017 alsnog de game uitproberen in de open beta.

Wederom kan je in deze beta alleen of samen met je vrienden de wijde omgeving van Bolivia ontdekken en diens schurken in de kraag grijpen. Wat nieuw is ten opzichte van de gesloten beta zijn de twee provincies die beschikbaar zijn om doorheen te dolen in plaats van één. We hadden al het bergachtige en bloeiende Itacua ontdekt, maar nu kan je ook je spullen inpakken en vertrekken naar Montuyoc; een sneeuwachtig gebied die aanzienlijker uitdagender is. Iedereen die in de gesloten beta in Itacua de bazen al heeft omgelegd ontvangt extra XP en vaardigheidspunten om meteen in dit nieuwe gebied aan de slag te kunnen gaan.
grwe3002

EXCLUSIEVE MISSIE: UNIDAD CONSPIRACY
Iedereen die de open beta gaat spelen ontvangt bij het aanschaffen van het spel op 7 maart toegang tot bonus content. In een exclusieve missie genaamd Unidad Conspiracy zal je volgens spelmaker Ubisoft een oorlog kunnen ontketenen tussen de Unidad en het Santa Blanca Kartel.

GA JIJ GHOST RECON WILDLANDS AANSCHAFFEN OP 7 MAART?
Op Xbox One is er al een clan aangemaakt voor The Dutch Incognitos. Als je besluit om de game aan te schaffen op deze console dan kan je ons joinen! Alleen Nederlanders, alle leeftijden.
bannermarcvin

Ga naar de TDI Xbox One clan pagina

 • img
  Feb 17, 2017 @ 16:32 pm

  ik denk dat ik dan ziek ben

  • img
   Feb 17, 2017 @ 17:45 pm

   Heb dan 4 vroege diensten achter elkaar :/

   • img
    Feb 17, 2017 @ 18:15 pm

    o ik dacht even dat je ging zeggen dat je ook ziek zou zijn!

    • img
     Feb 25, 2017 @ 8:21 am

     8 Maart ben ik vrij, dat komt dus wel goed uit!
     Kunnen we 7 maart even door gaan in de late uurtjes en verder gaan in de vroege uurtjes haha

 • img
  Feb 27, 2017 @ 12:23 pm

  HEB ER NU AL ZIN IN!

 • img
  Feb 27, 2017 @ 12:53 pm

  Echt balen dat de BETA alweer is afgelopen haha… dan nog maar even een weekje GTA

 • img
  Feb 27, 2017 @ 14:06 pm

  Ja wij hebben het tot de laatste seconde gespeeld. Helaas…. maar alleen maar goed dat het zo jammer is, dan kunnen we in ieder geval zeggen dat we eindelijk weer eens een leuke game kunnen aanschaffen.

You must be logged in to post a comment.