NIEUW! BUDDY TEAMS

img
feb
15
DYNAMISCHE DUO’S OPGELET! VORM NU SAMEN EEN BUDDY TEAM!

Bij de Member Area kan je nu de Buddy Teams pagina vinden. Dit zijn een soort mini TDI clans waarmee onze members het onderling kunnen uitvechten met elkaar. Om een team te vormen zijn er twee members nodig, echte “buddies”. Bij het aanmaken van het team kan er een logo en naam ingesteld worden, waarna het team het kan opnemen tegen andere Buddy Teams in een 2 vs 2 match.

SPEEL WEDSTRIJDEN TEGEN ANDER BUDDY TEAMS

Bij Buddy Matches gaat om welk team de meeste kills heeft. Beide teams kunnen op deze manier zelf een game en game mode uitkiezen voor hun match. Hierbij maakt het niet uit of beide Buddy Teams tegen of met elkaar spelen, zolang de meeste kills maar als maatstaf wordt gebruikt voor welk Buddy Team de match wint. Na afloop kunnen beide teams de match uitslag vermelden in de Buddy Chat box.

BEKLIM DE RANKINGS EN WORDT BEST BUDDIES VAN TDI!

Nadat teams tegen elkaar een match hebben gespeeld en deze hebben vermeld in de chat, zal de uitslag en scores worden ingevoerd op de site door de website admins. Afhankelijk van de prestaties, ontvangen alle teams punten na het spelen van zo’n Buddy match. Door deze punten ontstaat er een klassement. Deze kan je terug vinden onder de Rankings tab.

TREK JE BUDDY BIJ DE MOUW EN MELD JULLIE TEAM NU AAN!

GA NU NAAR DE BUDDY TEAMS PAGINA >>>

You must be logged in to post a comment.