Member Guide

Creëer je eigen unieke profiel
Als je jouw profiel opent en naar “Settings” gaat, dan vind je een uitgebreide selectie van opties die je kan instellen om jouw profiel uniek te maken. Je kan bijvoorbeeld je eigen afbeelding en omslagfoto instellen voor je pagina, maar ook kan je nu met behulp van een coole toolbar verdere opmaak creëren. Geef tekst kleurtjes, rek het uit, maak het kleiner, wat je wil, je kan het maken!

Join 1 of meerdere van onze TDI clans
Bij de Clan Area kan je al onze Clans vinden en bekijken. Wanneer je een account hebt gemaakt op deze site ben je automatisch lid van de community. Als je echter ook lid wilt zijn van een TDI clan (of meerdere) dan zou je een “request to join” moeten versturen naar de betreffende TDI clan(s).

Speel wedstrijden en events met jouw TDI clan of alleen
Sommige van onze TDI clans spelen zo nu en dan Matches tegen andere clans of zijn deelnemer van online toernooien. Deze toernooien kan je terug vinden bij Events. Er zijn ook “events” waarin onze members het individueel tegen elkaar kunnen opnemen.

Maak zelf groepen aan
Bij de Member Area kan je Groups terug vinden. Hier kunnen alle website members een eigen groep aanmaken om met elkaar te communiceren over games, clans, koetjes en kalfjes, het maakt niet uit. Ook vind je er “gaming groups” en “community groups”. Deze groepen zijn aangemaakt door de admins en zijn de officiële groepen waaraan iedereen mag deelnemen.

Plaats opmerkingen en beantwoord die van anderen
Op heel veel pagina’s van deze website is een “comment box” geplaatst. Hier kan je eenmaal ingelogd met je account, opmerkingen plaatsen en die van anderen lezen. Je kan opmerkingen plaatsen op:

Deel je live stream op onze website
Bij Media kan je o.a. Live Streams terug vinden van onze members. Als je met jouw stream toegevoegd wilt worden aan deze pagina, lees dan dit nieuwsbericht.

Hijs jezelf in TDI gear en kleding
Bij onze Website Shop kan official TDI gear en kleding bestellen.