Meet the Members

img
okt
11

De nieuwe website is klaar voor gebruik en member zijn van TDI is nog nooit zo vet geweest! Maar wat is er dan nieuw? We zetten het voor je op een rijtje …

In tegenstelling tot de oude site kan je met je account op de nieuwe site veel makkelijker en beter jezelf mengen in de spannende avonturen van The Dutch Incognitos. Alles is sneller, gebruiksvriendelijker, mooier en interactiever geworden. Het wachten op updates is voorbij, want alles op de nieuwe site gaat automatisch. We geven je een overzicht van al je nieuwe opties.

 Creëer je eigen unieke profiel
Als je jouw profiel opent en naar “Settings” gaat, dan vind je een uitgebreide selectie van opties die je kan instellen om jouw profiel uniek te maken. Je kan bijvoorbeeld je eigen afbeelding en omslagfoto instellen voor je pagina, maar ook kan je nu met behulp van een coole toolbar verdere opmaak creëren. Geef tekst kleurtjes, rek het uit, maak het kleiner, wat je wil, je kan het maken!

 Word lid van een TDI clan in 1 klik
Wanneer je een account hebt gemaakt op deze site ben je automatisch lid van de community. Het is nu dus nieuw dat iedereen TDI kan joinen (soort TDI 2.0). Als je echter ook lid wilt zijn van een TDI clan (of meerdere) dan zou je een “request to join” moeten versturen naar de betreffende TDI clan(s). Het verschilt per TDI clan wat de toelatingseisen zijn dus laat hierbij meteen een berichtje achter op de clan pagina met jouw motivatie om de leaders te imponeren. Je vind al onze clans bij de Clan Area.

 Maak zelf groepen aan
Bij de Member Area kan je Groups terugvinden. Hier kunnen alle website members een eigen groep aanmaken om met elkaar te communiceren over games, clans, koetjes en kalfjes, het maakt niet uit. Ook vind je er “gaming groups” en “community groups”. Deze groepen zijn aangemaakt door de admins en zijn de officiële groepen waaraan iedereen mag deelnemen.

 Doe mee met de Buddy Teams
Wat je ook bij de Member Area kan vinden zijn de Buddy Teams. Een buddy team is een soort mini TDI clan wat uit max. 2 members mag bestaan, jij en je “best buddy”. Alle Buddy Teams kunnen het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd. Hierbij kunnen ze zelf onderling bepalen op welke game ze dat doen en wat bijvoorbeeld de regels zijn. De winnaars worden beloont met punten en zo vormt zich een klassement. Wacht dus niet langer, grijp je best buddy bij de mouw, verzin een leuke naam en maak een mooi logo voor je team en ga op kruistocht om het beste buddy team te worden!
buddybanner2img

 Laat je stem horen
Nieuwsberichten, video’s, clan pagina’s, groep pagina’s, member profilen, ga maar door. Overal kan je jouw stem laten horen door berichten te plaatsen. Reply, like & share! Facebook eat your heart out…

We hopen dat alle veteranen en potentiële nieuwe leden van The Dutch Incognitos Game Community veel plezier zullen beleven op onze nieuwe website! Graag horen we wat jullie mening is dus drop een berichtje in de comments onderaan de pagina! 🙂

 

Meet The Members >>

You must be logged in to post a comment.