Incoginitos op dreef in Ghost War League

img
nov
06
The Dutch Incognitos huidige rank: 9e van 34 teams

Met de Tactical 4vs4 ladder achterwege gelaten richten de Incognitos zich nu op de Rush 4vs4 ladder. De Tactical ladder is voor vele teams niet hetgeen waar ze warm voor draaien dus richten ze zich massaal op de Rush ladders. Noodgedwongen en enigszins met tegenzin moeten de Incognitos hier ook aan geloven. De regels verschillen tussen Rush en Tactical, en de voorkeur gaat uit naar die van Tactical, maar helaas is het dus ontzettend lastig om tegenstanders te vinden voor deze ladder.

Inmiddels zijn de Incognitos alweer flink aan het knallen op de Rush ladder. Na het spelen van 4 wedstrijden weten ze zich op de 9e plek te kwalificeren op de ladder waar in totaal 34 teams aan deelnemen. Een hele goede start dus! Om de ladder te kunnen beklimmen moet je teams verslaan die hoger staan in het klassement dan jij zelf. Het is dus niet vanzelfsprekend dat de Incognitos met gemak nog verder zullen stijgen. Er zal keihard gewerkt moeten worden, want het niveau in de top 10 is aanzienlijk hoger dan de rest van de teams.

Gelukkig is de teamspirit momenteel op en top en het fanatisme spat van onze leden af. Kan een klein hecht groepje Incognitos binnen onze community het voor elkaar krijgen nog verder te stijgen? We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom onze Ghost Recon Wildlands Xbox One clan en hun deelname in de Ghost War League.

GEDEDAILLEERDE INFO EN STATISTIEKEN

Nog meer te weten komen over The Dutch Incognitos en hun wedstrijden? Bekijk dan ook eens onze match en stats pagina!

Matches

Stats

You must be logged in to post a comment.