GTA5 Pro League Racing

img
feb
14

GRAND THEFT AUTO 5 SPELERS OP XBOX ONE OPGELET!
Jij beschikt als online multitask gangster vast wel over een degelijk scheurijzer zoals een Zentorno of een T20. Natuurlijk gebruik je ze ook bij online races, maar heb je het ooit wel eens geprobeerd op de circuits van de Pro League Racing? Deze tracks zijn gemaakt als echte race circuits en zijn uitgerust met de benodigde pitt-lane, startbaan, zandbakken en reclame borden.

De PLR organiseert eens in de zoveel tijd een “season” waaraan de rijders kunnen meedoen. Tijdens een season speel je alle 15 tracks in dezelfde auto. Voor elke race verdien je punten afhankelijk van je resultaat. Aan het einde van een season worden alle punten bij elkaar opgeteld en zal blijken wie zichzelf de kampioen mag noemen.

bc2bb9-screen1

DE PRO LEAGUE RACING WEBSITE
Op de officiële website van de PLR kan je alle resultaten terug vinden en je aanmelden als rijder. Verder vind je er informatie en snelste ronde tijden van de tracks en een leaderboard met het totaal aantal punten van alle seasons als meetlat. Hoe meer de rijders meedoen aan de seasons, hoe meer punten ze kunnen verdienen.

plrlogonewMEEDOEN?
De PLR wordt georganiseerd door The Dutch Incognitos, maar is toegankelijk voor iedereen. Ga naar de PLR website om je aan te melden!

PRO LEAGUE RACING WEBSITE

You must be logged in to post a comment.