Ghost Recon Wildlands TDI Clans

img
feb
07
The Dutch Incognitos……Incognito; het onopvallend mengen in omgevingen en menigten.

Als we het niet verkeerd begrijpen dan moet Ghost Recon Wildlands wel een typische game zijn voor TDI die op ons lijf geschreven is. Met de Beta achter de rug en de bijbehorende positieve reacties die door de meeste werden gegeven is het onvermijdelijk: The Dutch Incognitos starten hun nieuwe clans voor deze game!

Momenteel is alleen de Xbox One clan beschikbaar om te joinen, maar voor onze PC (en misschien ook Playstation 4) members zal het snel volgen. De game is CO-op gericht, dus er zal geen sprake zijn van competitie gerichte doelstellingen. Puur vermaak, that’s all!

Ghost Recon Network & Task Forces
ghost-recon_-network-android

Met de release zal ook de bijbehorende Ghost Recon Network (GRN) gelanceerd worden. Met de GRN kunnen spelers hun eigen Task Force aanmaken, wat een beetje vergelijkbaar is met platoons op Battlelog. Wanneer de GRN beschikbaar is zal clan leader Jamoonah een Task Force opzetten voor The Dutch Incognitos.

Bekijk live video van HeadstartGaming op www.twitch.tv

 

3gso4ug
Onze clan pagina

Wil jij ook lid worden?
Ga dan naar Clan Area > Clans en selecteer de Ghost Recon Wildlands Xbox One clan. Bij de release ontvangen leden van deze clan automatisch een uitnodiging voor de bijbehorende Task Force.

We hopen jullie te zien in Ghost Recon Wildlands!

 

 

You must be logged in to post a comment.