Ghost Recon Wildlands BETA Sign-up

dec
06

Heb je er al altijd van gedroomd om als een elite soldaat voor het goede doel te vechten? Vanaf vandaag kun je je opgeven zodat kans kunt maken om de Beta van Ghost Recon wildlands te spelen.

 

Als je nog niet weet wat Ghost Recon Wildlands is,

Bolivia, een paar jaar van nu. Dit prachtige land in Zuid-Amerika is de grootste producent van cocaïne ter wereld. Het invloedrijke en brute Santa Blanca drugskartel heeft het land veranderd in een narco-staat, gebukt onder wetteloosheid, angst, onrecht en geweld. Het kartel is één van de grootste spelers uit de onderwereld en een wereldwijde dreiging.

Een full-scale oorlog is niet het antwoord. De enige manier om deze ziekte te stoppen is op een precieze, stille en dodelijke manier. De Ghosts, een geheim elite US Special Forces team, worden achter de vijandelijke linies gestuurd om onrust te veroorzaken, te destabiliseren en uiteindelijk de band tussen het kartel en de corrupte regering te breken.

Met een almachtige vijand in een gigantisch en dodelijk gebied tegenover zich, moeten de Ghosts belangrijke morele keuzes maken en harde gevechten aangaan om hun missie te voltooien – hun duisterste en gevaarlijkste operatie tot nu toe.

 

 

Opgeven,

Je eigen opgeven voor de Beta kan hier op de site van ubisoft, je kan kiezen uit 3 platforms Playstation 4/Xbox One en PC. Zelf kan ik niet wachten om de beta op de PC te spelen, en laat hier natuurlijk een mooie review/video achter wat ik vind van de beta. Als je HeadstartGaming nog niet volgt doe dat nu, zodat je geen videos mist!

 

07/03/2017

De game komt op 7 maart uit, op Playstation 4/Xbox One en PC. Je hebt een Standard/Deluxe en Gold edition, hieronder zie je wat je er allemaal bij krijgt.

Standard Edition

Deluxe Edition

Gold Edition

The game  x  x  x
Digital deluxe pack  x  x
Season pass  x

 

Laat in een reactie hieronder weten voor welk platform je je hebt opgegeven, en wat je van de game vind.

 

You must be logged in to post a comment.