Games with gold november

okt
24

Deze maand zijn er weer 4 Games with gold beschikbaar, de games zijn deze maand gratis te downloaden. Dus als je wilt houd de Games with Gold pagina in de gaten om ze te downloaden.

 

Deze maand krijg je weer 2 Xbox one games, en 2 Xbox 360 games die je weer op de xbox kan spelen met de backwards compatibility. Deze maand is de eerste keer dat er een ID@Xbox (Indie) game uitkomt, de geweldige Super Dungeon Bros. Een game waar je samen met zijn 4en  het op moet nemen in een Dungeon. En later de maand staat Murdered Soul Suspect tot de beschikking om te downloaden.

 

Voor de Xbox 360 klassiekers zijn er deze maand, Monkey Island en Far Cry 3: Blood Dragon tot je beschikking.

 

De Games:

Super Dungeon Bros. dit is een co-op dungeon game, waar je lekker met je vrienden een hoop lol kan beleven in de kerkers van een kasteel.

Murdered: Soul Suspect. laat je als dode detective je eigen moord oplossen met je bovennatuurlijke gaven. In deze spannende game.

Monkey Island: SE je bent iemand die graag als piraat spelen en je hebt de ambitie om de meest gezochte man in de caribbean te worden. Maar helaas word je lastig gezeten door echte piraten.

 

Far Cry 3: Blood Dragon. deze game neemt je terug naar 2007 waar je als Sergant Rex Colt de wereld moet redden van mutanten en cyborgs. Er zit zeker genoeg actie in deze game om je een paar nachten wakker te houden.

 

You must be logged in to post a comment.