NIEUWE GAME – Far Cry New Dawn

dec
07

Far Cry New Dawn is de laatste game in de Far Cry series, en komt uit op 15 februari 2019

Ubisoft Montreal heeft tijdens The Game Awards in Los Angels de nieuwe titel van de Far Cry series aangekondigd, Far Cry New Dawn is de opvolger van Far Cry 5 en heeft een post-apocalyptische setting. 

Ubisoft heeft via een trailer de nieuwe game aangekondigd, en is een vervolg op het verhaal uit Far Cry 5 en speelt zicht dus af in Amerika. Waarin de slechte cultleider Joseph Seed, kwade verwoestende plannen had. Hope County en de rest van de wereld is getroffen door kernbommen, het verhaal speelt zich 10 jaar na de nucleaire winter af. Rond de tijd dat het landschap en de natuur zich weer probeert te herstellen, en de overlevenden weer naar buiten durven te komen. 

Waarschijnlijk speelt Joseph Seed geen rol in deze game, doordat het lijkt dat hij door 2 personen zit vastgebonden op de voorkant van een auto. Deze 2 personen staan bekend als The Twins, Mickey en Lou. Zij zijn de leiders van een groep verzamelaars, genaamd de Highwaymen. Als speler en overlevende neem jij het op tegen deze groep, vanaf Prosperity je thuisbasis. In je basis kan je voertuigen en wapens maken met de spullen die je op de wasteland vind, en je kan er huurlingen inhuren. 

Voor de game-play is er weinig vernieuwingen in vergelijking met Far Cry 5, WEL is er een nieuwe Expeditions modus. Met deze modus kan je naar andere plaatsten in de VS vliegen met een helikopter, om bijvoorbeeld bij de Grand Canyon missies uit te voeren. 

Far Cry New Dawn is een losstaande game, je hoeft hiervoor dus niet in bezit te zijn van Far Cry 5. Deze nieuwe game komt uit op 15 februari, voor de pc, Xbox one en Playstation 4. Het spel gaat een euro of 60 kosten. 

You must be logged in to post a comment.