img
img

Battlefield 5 – XBOX ONE

About us

“WELKOM OP ONZE PAGINA!” “WELCOME ON OUR PAGE!”

GEGROET SOLDAAT!

Deze clan, die actief is op Xbox One, vertegenwoordigd The Dutch Incognitos in Battlefield 5. Oude tijden herleven nu een aantal doorgewinterde TDI veteranen het voortouw hebben genomen.

ONZE ROOTS

Onze roots liggen in de Battlefield series. We begonnen in 2012 als kleine clan met Battlefield 3. We speelden toen nog enkel op de Xbox 360. De harde kern van die clan scheidde uiteindelijk hun wegen, waarna ieder een eigen team begon onder dezelfde naam: The Dutch Incognitos.

Zo werd deze enkele clan een complete community met meerdere teams. Deze teams spelen allemaal verschillende games, maar ook op verschillende platforms. We hebben teams op Xbox 360, Xbox One, Playstation 4 en PC.

DE STRIJD GAAT VERDER

Nu, met de komst van Battlefield 5, zijn er dus enkele veteranen van de harde kern terug samen gekomen op de Xbox One. Met de TDI vlag hoog boven de schouders zetten zij de 7-jarige strijd van het bestaan van The Dutch Incognitos voort.

LID WORDEN VAN DEZE CLAN

LANDGENOTEN OPGELET!

Kom jij uit Nederland of beheers je de Nederlandse taal? Dan is dit je kans om lid te worden van de leukste game community van Nederland! Deze TDI clan is namelijk op zoek naar nieuwe versterkingen!

 

WIJ ZOEKEN

CASUAL MEMBERS

Als casual member kan je lekker relax genieten van je lidmaatschap. Geen stress, geen verplichtingen en gewoon lekker samen knallen.

BATTLE MEMBERS

Voor battle members is het andere koek. Ze gaan altijd tot het uiterste om te winnen en teamplay staat hoog in het vaandel. Zo nu en dan een wedstrijd spelen zijn ze ook niet vies van.

ZO WORD JE LID

Stuur een bericht via Xbox Live naar clan leader Jamoonah dat je lid wil worden. Hij zal vanuit daar je verder helpen.

 Clan Discussion

You must be logged in to post a comment.

5 Members
  • FoundedNovember 26, 2018
  • LanguageDutch
  • LocationNetherlands

games

  • img Battlefield 5

Clan leaders

Latest matches

This clan currently doesn't have any matches!