Battlefield 5: Tides of War Chapter 1

dec
06

WE MOESTEN ER IETS LANGER OP WACHTEN, MAAR CHAPTER 1: OVERTURE VAN TIDES OF WAR IS NU BESCHIKBAAR
Er was een klein beetje gerommel bij EA en DICE begin deze maand. Ze hadden de beloofde update van 4 december rondom het nieuwe en tevens eerste DLC van Battlefield 5 op het laatste moment uitgesteld. Gelukkig was Sinterklaas in het land, want een dag later op zijn verjaardag konden we als cadeau eindelijk snoepen van Tides of War; Chapter 1. De meeste spelers in de BF5 community zullen het de makers van het spel waarschijnlijk wel vergeven, want alle DLC voor de game is immers gratis, nadat EA een streep had gezet door de klassieke Premium editie eerder dit jaar.

 

DE UPDATE IN EEN NOTENDOP

Practice Range

battlefield-5-update-launching-alongside-practice-range

Wie eerst wil oefenen voordat ze de strijd in gaan is nu er nu de Practice Range. Hier kunnen spelers trails doen waarbij ze beter leren schieten, vliegen en rijden. Verhoog je headshot percentage, leer rijden zoals Max of oefen op manoeuvres in je Spitfire, het kan allemaal op de Practice Range.

Handig is bijvoorbeeld dat je nu voor wapens op je gemak kan uitvogelen hoe ze schieten en reageren, in plaats van dat je dat online tussen alle chaos moet doen.

Na de fijne kneepjes van het vak hier geleerd te hebben kan elke speler nu beter voorbereid het slagveld betreden. Je kan deze nieuwe mode terug vinden in je Play menu en is gesitueerd op de Hamada map.

Multiplayer Map: Panzerstorm

battlefield_v_panzerstorm_article_header

Met het eerste chapter van Tides of War wordt ook de eerste nieuwe multiplayer map toegevoegd aan de game. In Panzerstorm vind het strijdtoneel plaats in België.

Gebaseerd op de Blitzkrieg van de Duitsers kan je niet anders verwachten dan tanks, heel veel tanks. Dat is op Panzerstorm niet anders het geval. Op enkele infanterie locaties na, bestaat deze nieuwe map voornamelijk uit grote velden en akkers. Voertuig fanaten kunnen hier dus lekker losgaan in 1 van de grootste tank battles van de geschiedenis.

Vehicle Customization en meer

battlefield-5-image-10

Het aanpassen van je speelstijl, wapens en personage is nog nooit zo uitgebreid geweest in een Battlefield game als nu. Van specialist worden met een bepaald type wapen, tot het uitkiezen van nieuwe kleding, veel is mogelijk in Battlefield 5. Daar ontbrak echter nog aan dat je voertuigen een likje verf kon geven.

Chapter 1 brengt de spelers deze mogelijkheid nu wel en in ruil voor in-game gewonnen Battle Coins kan je deze cammo’s voor je tanks en vliegtuigen opeisen en toepassen.

Verder zijn er ook nieuwe outfits, weapon skins en andere cosmetics.

War Story: The Last Tiger

2002758

Voor ieder die de multiplayer even beu is of alle items en wapens wil vrijspelen zijn er de single player War Stories. Chapter 1 van Tides of War brengt ons een nieuw verhaal; The Last Tiger, wat over een Duitse tank crew gaat in het laatste stadium van de Tweede Wereldoorlog waarbij ze beginnen te twijfelen aan de idealen en beloftes van hun leiders.

 

TIDES OF WAR: ROAD TO COME

q0vn2qy2qg211

You must be logged in to post a comment.