Battlefield 5 Lightning Strikes-update

jan
17

Deze week komt de nieuwe Battlefield 5 update Chapter 2 genaamd Lightning Strikes uit, dit is de 2de gratis update van Battlefield sinds ze het DLC systeem gratis hebben gemaakt.

Met deze update worden de bux fixes opgelost, maar worden ook nieuwe wapens en modi toegevoegd.

De eerste modi is nieuw binnen battlefield genaamd Squad Contest, in deze modus spelen 2 teams van 4 op een kleine map tegen elkaar. Deze modus is te spelen op de mappen, Arras, Hamada en Rotterdam. Verder keert de geliefde game modus “Rush” terug voor veel Incognitos, in deze modus nemen 2 teams het tegen elkaar op. één aanvallend team en één verdedigend team, waarbij je wint met het vernietigen van alle objectives of tot de tickets op zijn.

Naast de nieuwe modi, zijn er ook nog de wapens. Deze wapens kan je vrijspelen door middel van de wekelijkse assignments, zie de lijst met wapens hieronder:

  • semi-auto Zk-383
  • semi-auto Modele 1944
  • Medium Machine Gun (MMG) M1992

Daarna komt er in Maart het 3de chapter, genaamd Trail By Fire. Hier word de nieuwe battle royale-modus Firestorm geïntroduceerd.

Wat vinden jullie van deze update? En heb je Battlefield 5 en wil je niet meer alleen spelen, join één van onze groepen.

PC
Playstation 4 (TBA)

You must be logged in to post a comment.