Battlefield 1 update, Hardcore servers en meer.

nov
07

Ben jij nog lang niet klaar met Battlefield 1 spelen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. In de komende update komen er aanpassingen en verbeteringen.

 

Nadat Call of Duty is uitgekomen is het wel duidelijk dat weinig mensen interesse hebben in deze game, verkoop cijfers vielen tegen en servers blijven leeg. Maar op de servers van Battlefield 1 word er nog volop geknald en mensen neergestoken. Maar na een tijdje zal Battlefield 1 toch gaan dalen in populariteit, hierbij is het belangrijk dat nieuwe content en verbeteringen het weer omhoog krijgen. Gelukkig heeft  DICE een goeie tactiek en blijft de game natuurlijk voortdurend updaten, met patches en DLC.

 

Hardcode servers

Voor de echte Pro Battlefield spelers komen de hardcore servers terug, het is nog niet bekend wanner maar er staan genoeg mensen te wachten. Wat zijn hardcore server? Wel net zoals bij de vorige Battlefield games, heb je minder health, geen automatische regeneratie van je health (MEDIC!!), geen mini map, je kan je ammo niet zien, geen cross-hair, en friendly fire staat aan (waardoor je je teammates neer kan schieten als je niet oplet). Het is echt geweldig dat Hardcore dus ook naar Battlefield 1 komt, nou kan je echt in de huid kruipen van de soldaten die streden in de eerste wereld oorlog.

Verbeteringen en Battlefest is terug!

De map Suez zal getweaked worden. In conquest krijgt deze map 2 vlaggen erbij, zo komt het totaal op 5 vlaggen. De capture zones van deze vlagen word verkleint, en elk team krijgt er een gepantserde auto erbij. Verder heeft DICE een nieuwe gamemode aangekondigd genaamd “Fog of War”, dit is een Team Deatmatch variant waar je geen minimap of name-tags ziet en er hangt mist natuurlijk. Deze nieuwe modus is beschikbaar tijdens de terugkerende Battlefest op 16 november. Tijdens dit geweldige event zijn er log-in beloningen, livestreams en community missies die we natuurlijk kennen van Battlefield 4.

 

Nieuwe map in December

Er is nog weinig informatie bekend over de nieuwe map die in December gratis uitkomt, maar we hebben al wel een naam “Giants Shadow” verder is er nog geen informatie over beschikbaar maar we verwachten er snel meer over te weten. Ik kijk zeker uit naar de toekomst van Battlefield 1 en hoop dat DICE deze game net zo goed blijft ondersteunen als Battlefield 4, het enigste wat ik verder kan zeggen “IK MOET MEER SPELEN!!”.

 

rendition2

Bron: Battlefield Insider.

You must be logged in to post a comment.