BANZAAAAAI! Pacific is here

img
okt
31
Had je de hoop opgegeven met de Battlefield franchise en het laatste deel, BFV? Probeer dit dan eens! All-out war is terug!

Laten we het allemaal maar hard op zeggen en toe geven, het gaat niet zo goed met het Battlefield imperium wat DICE en EA hebben opgebouwd. Battlefield 1 werd nog door veel mensen positief ontvangen, maar er waren al geluiden van negativiteit. Toen kwam Battlefield V en daar ging het verder bergafwaarts. Onder de klachten werd vooral gesproken over het feit dat dit laatste deel niet dat Battlefield gevoel gaf, waar het toch voornamelijk om gaat, all-out war.

Dat gevoel, datgene wat wij miste in BFV, is er nu weer in volle glorie als je chapter 5: Awakening the Giant gaat spelen!

Beach landings, chaos en karakteristieke WW2 gevechten

De chapter gaat van start met 2 nieuwe maps (Iwo Jima en Pacific Storm) op een geheel nieuw strijd toneel, de pacific. Hiermee gaat de game terug naar de roots en betreden de Amerikanen en de Japanners opnieuw het podium. In alle eerlijkheid, het gevoel wat je krijgt bij deze maps, had er al vanaf dag 1 na de release moeten zijn. Dit is de Tweede Wereld oorlog, dit is Battlefield.

De Amerikanen landen op het strand, Japanse machine geweren vullen de omgeving op met een regen van kogels, gevechtsvliegtuigen razen door lucht, er worden vlammenwerpers gebruikt om de Japanners uit hun tunnels en bunkers te verdrijven. Het enige wat nog mist is een getikte enemy player die zo in de sfeer opgaat dat hij kamikaze piloot wordt en zichzelf met vliegtuig en al op jou neer stort. Vlak voor je huiveringwekkende dood hoorde je hem nog BANZAAAAAAI! vanuit de cockpit roepen.

Het lijkt erop dat het advies aan allen is: probeer het en geef Battlefield nog een kans, je zal niet teleurgesteld zijn!

Bekijk hier de trailer van Chapter 5: Awakening the Giant

You must be logged in to post a comment.