Astroneer komt 16 december naar Xbox en Steam.

dec
09
  • Visueel
  • Multiplayer
  • Ruimte

De early acces Ruimte survival game Astroneer komt 16 December naar Xbox/Windows 10 en steam. 

In astroneer speel je een astronaut in de 25ste eeuw, die nieuwe planeten ontdekt. Maar om dat te kunnen doen heb je wel resources nodig, met de resources kun je een groote industriële basis opzetten en nog veel meer. Deze game is natuurlijk ook een multiplayer game, waarin je met max 4 players co-op kan spelen. Zodat je samen de grootste basis kan maken.

Ofdat de game ook Xbox Anywhere aan gaat bieden zodat je cross platform kan spelen, is nog niet bekend maar word vast snel bekendgemaakt.

Zelf kan ik niet wachten om deze game te spelen, want ik zit al vanaf begin van het jaar te wachten tot ik het kan spelen. De prijs is nog niet bekend.

Ga jij deze game halen? laat het ons weten! Ik hoop dat ik je op een planeet tegenkom.

2835156-astroneer-04

 

You must be logged in to post a comment.