Mass Effect Andromeda

feb
14

THE STORY CONTINUES
Iedereen die bekend is met de Mass Effect triologie en het gespeeld heeft zal waarschijnlijk heel erg blij, of heel erg sceptisch zijn over het feit dat er nieuw deel uitkomt in Maart 2017.

 

In Mass Effect: Andromeda is het definitief gedaan met Shepard, de main character van ME in wiens huid de speler altijd kroop. Dit keer speel je met Ryder, de nieuwe pathfinder van de mensheid die op zoek gaat naar een nieuwe thuiswereld in het verre en reeds te ontdekken regio van het Andromeda zonnestelsel. Omdat de rode draad van het verhaal die door deel 1 t/m 3 loopt zo goed is (en door vele geprezen tot beste in een game ooit), zullen waarschijnlijk veel fans van de ME serie proberen niet al te hyped te zijn over dit nieuwe deel. Shepard’s verhaal is afgelopen, maar zal het verhaal van de nieuwe Ryder net zo boeiend zijn?

Wat we in ieder geval weten is dat de gameplay er nog zeker is. Je zet je eigen koers door het zonnestelsel vol mysteries, onbekende werelden en buitenaardse rassen. In je expeditie om een nieuwe thuis wereld te vinden veranderd het verloop van jouw verhaal continue door beslissingen die je neemt. In dit nieuwe deel beloven de spel ontwikkelaars zelfs dat het hun gecompliceerde progressie systeem ooit is, waardoor jij iets totaal anders mee maakt dan bijvoorbeeld jouw friends die het ook spelen. Net als bij de vorige delen stel jij je eigen squads samen en deze kan je weer uitbreiden door vrede te sluiten of juist een conflict aan te gaan met andere rassen of eenheden. Het lot van de mensheid ligt letterlijk in jouw handen in deze game!

Ga jij de game spelen? Laat het ons weten en deel je mening!

 

BEZOEK DE OFFICIËLE WEBSITE VAN ME: ANDROMEDA

 

 

You must be logged in to post a comment.